IT-SUPPORT & NÄTVERKSLÖSNINGAR FÖR FÖRETAG

PL Data IT Partner erbjuder företag och organisationer drifttjänster och IT-support. Detta innefattar allt från backuplösningar, systemanpassningar, skrivarlösningar till försäljning/installation av nya kompletta serverlösningar. Vi värdesätter kundens behov och för att uppnå en smidig IT lösning är det därför viktigt att vi förstår just er organisation. Det är viktigt att komma ihåg att syftet med IT är att det ska möjliggöra och utveckla er kärnverksamhet!

Vi är ingen stor och tung spelare, utan ett lokalt och flexibelt IT företag, anpassad för den lokala marknaden. Vi bygger framgång på personlig kontakt, kompetens och flexibilitet.

Våra tekniker har lång erfarenhet av drift och underhåll av IT system. Som oberoende leverantör av tjänster och lösningar kan vi skräddarsy nätverk- och support- tjänster som passar just er organisation. Vi erbjuder IT-lösningar till företag och organisationer i Umeå med omnejd med lokala eller centrala datasystem. Kontakta oss så kan en personlig tekniker besöka just ert företag!

Vi erbjuder:

– Trygghetspaket Företag – Hjälper ert företaget/organisation att uppehålla säkerhet och hög funktionen i datasystemet.
– Skrivarelösningar – Vi skryter gärna om vår servicekompetens på laser och storformatskrivare.
– Routrar och Brandväggar – Nyinstallation och Konfigurering
– Datanät – Installation/Dragning av nätverkskabel till kontor och kassanät
– Projektor och Smartboardlösningar – Nyinstallation/konfigurering

KONTAKTA OSS
It-support och företagslösningar