Bild1

PL Data söker dig som älskar att skruva i datorer!

PL Data är Umeås äldsta datorverkstad. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen erbjuder vi professionell service av bärbara och stationära datorer, servrar och skrivare. Vi är certifierad servicepartner till bl.a. Lenovo, Fujtsu och iFon. Vi reparerar också Mac. Våra kunder är privatpersoner, kommuner och företag, Vi erbjuder även företag generell IT-support och serverhosting. Vår verksamhet utgår från vår butik och verkstad uppe på Ersboda. Mer om oss: www.pldata.se

Vi söker dig

Vi söker dig som vill jobba som IT-tekniker med fokus på service och reparationer av datorer. Du är intresserad av och kunnig när det gäller att byta datorkomponenter. Du är van att självständigt problemlösa fel som uppkommit. Det är en fördel, men inte ett måste, om du även har viss kunskap inom nätverk, databashantering och serverlösningar. Önskvärt att du har körkort.

Det är ett plus om du har vana att stå i butik, kassa och kan bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du är utåtriktad och har ett eget driv att utvecklas. Du ska vara intresserad och nyfiken på att lära dig samtidigt som du kan anpassa dig till att följa företagets rutiner och strukturer.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att på PL Datas verkstad reparera datorer, mobiler och surfplattor samt att sälja tillbehör och hårdvara i butiken.  I ett senare skede kan du ev. även komma att reparera skrivare och hjälpa till att lösa diverse it-relaterade problem ute på plats hos företagskunder.

Vi söker en person till en heltidstjänst dagtid men även ytterligare en person som timanställd

Hur du ansöker

Skicka ett mejl med din CV och en kort beskrivning av dig och varför du skulle passa för tjänsten till: jobb[at]pldata.se.

Sista ansökningsdag 4:e Augusti

Varukorg