Bild1

PL Data söker IT-Tekniker!

PL Data är Umeås äldsta datorverkstad. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen erbjuder vi professionell service av bärbara och stationära datorer, servrar och skrivare. Vi är certifierad servicepartner till bl.a. Lenovo, Fujtsu. Vi reparerar också Mac. Våra kunder är privatpersoner, kommuner och företag, Vi erbjuder även företag generell IT-support, molntjänster och serverhosting. Vår verksamhet utgår från vår butik och verkstad uppe på Ersboda. Mer om oss: www.pldata.se

Vi söker dig

Vi söker dig som vill jobba som IT-tekniker med en blandning av reparationer av hårdvara på plats i vår verkstad och IT-tjänster ute hos kunder. Du är intresserad av och kunnig när det gäller att byta datorkomponenter. Du är van att självständigt problemlösa fel som uppkommit. Du har kunskap inom Office 365, nätverk, databashantering och serverlösningar. Du har körkort.

Det är ett plus om du har vana att stå i butik, kassa och kan bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Du är utåtriktad och har ett eget driv att utvecklas. Du ska vara intresserad och nyfiken på att lära dig samtidigt som du kan anpassa dig till att följa företagets rutiner och strukturer.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar att på PL Datas verkstad reparera datorer, felsöka samt att sälja tillbehör och hårdvara i butiken. Butiken och verkstaden är vår utgångspunkt men mycket IT-tjänster och försäljning kommer också att utföras ute hos företag och ibland även privatpersoner.

Vi söker en person till en heltidstjänst dagtid

Hur du ansöker

Skicka ett mejl med din CV och en kort beskrivning av dig och varför du skulle passa för tjänsten till: jobb[at]pldata.se.

Sista ansökningsdag 6:de November

Varukorg